Jonas BødtkerProsjektklubbens bordtennisaften
from Jonas Bødtker on 27 Oct 2013

21. november arrangeres Prosjektklubbens Bordtennisaften på Kulturhuset. Den består av en bordtennisturnering og en utstilling med spesielt inviterte bidragsytere. Hver utstiller leverer et bidrag i prosjektklubbens ånd, temaet er «bordtennis».

Prosjektklubben ble startet i 2011 av Jon Arne Berg, Jonas Bødtker og Nils Skogstrøm. Klubbens mål var at medlemmene på høyst uformelt og uhøytidelig vis, skulle bruke sine yrkeskunnskaper til tull og tøys. Konseptet ble at medlemmene hver uke måtte levere et bidrag basert på et bestemt tema. Temaet var ment å tolkes veldig fritt. For som det heter i klubbens vedtekter: «Medlemmet må kunne forklare arbeidets tilknytning til temaet, men kan ellers tolke oppgaven helt fritt». Bidragene ble publisert på bloggen vår http://prosjektklubben.tumblr.com/.

Denne gangen tar vi konseptet ut av blogg-sfæren, og inn i galleriet. Med oss har vi et knippe mennesker som lager spennende ting. De skal også tolke konseptet bordtennis fritt innenfor utstillingsplassen de har fått tildelt.

Prosjektklubben ønsker med dette velkommen til en kveld viet uhøytidelig moro – og sylskarp bordtennis.

Utstillere

Katinka Pisani
Mario Urban Mannsåker
Alexey Novoselov
Rashid Akrim
Ragne Balteskard
Mari Grafsrønningen
Sindre Renny Wigre
Mats Omland
Julie Elise Hauge (sammen med Sofie Platou)
Frode Skaren
Jacob Lysgaard
Bjørn Wad
Jonas Bødtker
Nils Skogstrøm
Jon Arne Berg